Over ons

H

Wie is Heuveltex

Heuveltex is een bedrijf dat al jaren bekend staat vanwege hun ruime aanbod aan dameskleding tegen de scherpste prijzen. Mede door jaren aan ervaring weten wij elke week de nieuwste fashion en mode trends in te kopen en aan te bieden. Voor elke modeliefhebber heeft Heuveltex wel iets in de collectie, zo kunt u altijd voor elke gelegenheid de leukste outfits bij elkaar shoppen. Wij werken met zeer scherpe prijzen en bij een bestelling boven de 60 euro wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden.

Bestel de nieuwste dameskleding online

Bestel de nieuwste dameskleding online bij Heuveltex. Bij Heuveltex vindt u een uitgebreide collectie aan dameskleding die is samengesteld volgens de laatste mode, zoals jurken, broeken of verschillende tops. U bent bij ons dus aan het juiste adres als u uw kledingkast wilt aanvullen of om een outfit compleet te maken. Zodra u besteld heeft kunt u de bestelling op uw gemak passen en eventueel combineren.

Online dameskleding zoeken is altijd slagen

Bij Heuveltex kunt u uw dameskleding veilig online bestellen. In samenwerking met Mollie en het hebben van veiligheidscertificaat SSL wordt uw betaling altijd netjes en veilig verwerkt. Als u vandaag nog besteld wordt uw favoriete dameskleding binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.

Dameskleding

De nieuwste damesmode vindt u online op heuveltex.nl Bekijk hier de gehele collectie damesmode!