FAQ

Artikelen retourneren

U mag altijd artikelen retourneren (Met uitzondering van artikelen uit onze sale)). Retourneer de artikelen met de factuur aan ons naar onderstaand adres. Na goede ontvangst storten wij binnen 8 werkdagen uw aankoopbedrag terug. Wij vergoeden geen verzend en retourkosten, dit omdat wij met zeer lage prijzen werken en deze kosten niet verwerken in de verkoopprijzen van onze artikelen.

  • Heuveltex, Friezenstraat 3, 5249JT, Rosmalen

Bij een bestelling boven de 60 euro heeft u recht op gratis verzenden, indien uw geretourneerde artikel uw bestelling onder de 60 euro brengt brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening. Ook dit omdat wij met zeer lage prijzen werken en niet alle kosten verwerken in de verkoopprijzen van onze artikelen.

Pakketten die naar een afhaalpunt worden verzonden kunnen wij niet afhalen, pakketten dienen naar ons adres verzonden te worden.

Schoenen dienen in de originele verpakking retour te komen.

Artikelen ruilen

Wilt u een artikel ruilen, plaats dan in onze webshop uw nieuwe bestelling. Retourneer het te ruilen artikel met de factuur aan ons naar onderstaand adres. Vermeld hierop het bestelnummer van uw nieuwe bestelling en dat het gaat om een ruiling. Na ontvangst storten het aankoopbedrag van het artikel en de verzendkosten van de nieuwe bestelling aan u terug. Een ruiling kan enkel geplaatst worden voor hetzelfde artikel in een andere maat.

  • Heuveltex, Friezenstraat 3, 5249JT, Rosmalen

Bestelling niet juist/beschadigd

Is er ondanks onze zorg toch iets niet juist aan u bestelling stuur dan een mail aan info@heuveltex.nl. Wij mailen u dan verdere instructies terug.

Na het plaatsen van een bestelling is het voor ons niet meer mogelijk aan deze bestelling iets toe te voegen of te wijzigen.

Afgeprijsde artikelen uit onze sale mogen niet geretourneerd of geruild worden

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen, info@heuveltex.nl. (Het is voor ons niet mogelijk mails te beantwoorden die via Facebook binnenkomen) -Onze administratie is op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig.