Klantenservice

Betalen

U kunt in onze webshop veilig betalen via IDEAL of creditcard betaling.  De betalingen worden verwerkt door ons betalingssysteem Mollie Payments.

Verzending en levertijd

Wij verzenden iedere werkdag met uitzondering van feestdagen. Op zaterdag en zondag is ons bedrijf gesloten.  Bestellingen die op een verzenddag voor 8.00 uur in de ochtend geplaatst worden proberen wij met de zending van die dag mee te laten gaan. In drukke tijden lukt dit helaas niet altijd. Bestellingen die na 8.00 uur in de ochtend geplaatst worden verzenden wij altijd pas de dag erna. Uw bestelling wordt na verzending binnen min.2 tot max. 5 werkdagen geleverd door POST.NL

Verzendkosten

Alle vermelde verkoopprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 5,00 euro. Bestellingen vanaf 60 euro worden gratis verzonden.

Waneer u een bestelling wil plaatsen vanuit het buitenland kunt u contact met ons opnemen per mail.

Wanneer u een bestelling plaats ontvangt u een definitieve bevestiging per email. Op deze bevestiging staan de artikelen die u besteld heeft en het totaalbedrag van uw bestelling incl. verzendkosten. U ontvangt een mail met uw track and trace code van Post.nl op het moment dat wij uw bestelling verwerken en aanmelden bij Post.nl. Hiermee kunt u uw zending volgen.

LET OP: De aangegeven bezorgtijd is tot uw bestelling ontvangen is bij Post.nl een “verwachte bezorgtijd”. De daadwerkelijke bezorgtijd komt pas op uw track and trace code te staan als de zending ontvangen en verwerkt is bij Post.nl.

Ruilen / Retourneren / Reclamatie

Retourneren

Artikelen (met uitzondering van artikelen uit onze SALE) kunnen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen geretourneerd worden. De artikelen dienen voorzien te zijn van het originele label. Retourneer de artikelen met de factuur naar onderstaand adres. De retourzending kunt u laten verzenden door een vervoersbedrijf naar keuze. Een retour aanmelden is niet nodig.

Heuveltex, Friezenstraat 3, 5249JT, Rosmalen.

LET OP! Wij vergoeden geen verzend/retourkosten voor een retourzending, deze zijn voor eigen rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en de verzend/retourkosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

Het aankoopbedrag van uw geretourneerde artikel wordt na goede ontvangst binnen 8 werkdagen aan u teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling betaald is. Het is niet mogelijk hier een ander rekeningnummer voor te gebruiken.

Wordt er een artikel geretourneerd uit een bestelling van boven de 60 euro waarbij geen verzendkosten betaald zijn geldt het volgende: brengt deze retourzending het aankoopbedrag van uw gehouden bestelling onder de 60 euro dan brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en verzend/retour en verpakkingskosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

Wij zijn niet aansprakelijk voor een retourzending, een retourzending is een overeenkomst tussen de consument en het vervoersbedrijf.

Schoenen dienen in de originele doos geretourneerd te worden.

Ruilen

U mag altijd een artikel ruilen (Met uitzondering van artikelen uit onze SALE, deze mogen niet geruild/geretourneerd worden)

Via onze webshop kunt u een artikel niet direct omruilen. Er kan een nieuwe bestelling geplaatst worden in onze webshop. Retourneer het te ruilen artikel met factuur aan ons. Vermeld hierop het bestelnummer van de nieuwe bestelling en dat het gaat om een ruiling. Zodra het artikel bij ons retour komt storten wij het aankoopbedrag en de verzendkosten van de nieuwe bestelling aan u terug. Ook bij een ruiling geldt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. LET OP! Artikelen die geretourneerd of geruild worden dienen onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en met aangehecht kaartje in de originele verpakking terug gestuurd te worden.

Bewaar altijd het verzendbewijs van uw retourzending.

LET OP! Artikelen die geretourneerd of geruild worden dienen onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en met aangehecht kaartje in de originele verpakking terug gestuurd te worden.

Reclamatie / Klachten

Is er ondanks onze zorg toch iets mis met uw bestelling zoals een verkeerd artikel of een beschadigd artikel, stuur dan een mail naar info@heuveltex.nl zodat ze daar de juiste oplossing voor u kunnen bedenken.

Garantie

Uiteraard behoort een kledingstuk/accessoire in goede conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op alvorens het wordt verzonden. Het kan zijn dat een kledingstuk/accessoire ondanks onze zorg toch een gebrek vertoont, neem hierover zo spoedig mogelijk contact op met ons via mail: info@heuveltex.nl

De Garantie op een artikel geldt maximaal 2 weken na ontvangst!  Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding, accessoires en na een wassing.

Uitgesloten van garantie:

 • Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals tekst, pailletten, studs en steentjes.
 • Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.
 • Wij bieden geen garantie op afgeprijsde artikelen.
 • Wij bieden geen garantie op vlekken veroorzaakt door parfum, deodorant of lotion ed.
 • Wij bieden geen garantie op panty’s en maillots.
 • Wij bieden geen garantie op beschadigingen die veroorzaakt worden door accessoires zoals riemen, kettingen en armbanden.

Wasvoorschriften

 • Sorteer de kleding zorgvuldig afhankelijk van stof, kwaliteit en wasetiket
 • Leeg de zakken
 • Niet alleen jeans maar ook andere kleding kan het beste binnenstebuiten gewassen en gestreken worden
 • Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel
 • Stel de wasmachine in op het geschikte wasprogramma
 • De wasmachine niet overladen
 • Zodra de was klaar is, kleding met 2 kleuren zo snel mogelijk uit de wasmachine halen, dit voorkomt afgeven
 • Let erop dat tijdens het drogen van de was in een droger de kleding goed kan ronddraaien, niet overladen

Handwas: Voor het wassen van wol, zijde of kleding met applicaties:

Maak een sopje van ongeveer 20 graden en weinig wasmiddel. Spoel het kledingstuk door het water. Geef vlekken wat extra aandacht. Laat het sop wegstromen en sla het kledingstuk (rustig) uit op de rand van de wasbak, zo sla je het vuil uit de kleding. Spoel na met schoon water op dezelfde temperatuur Rol het kledingstuk in een handdoek en druk (niet wringen!) het water uit de handdoek.